Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní vepřové maso z kýty

Hodnocení receptu je 4,3 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min bez doby marinování masa

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

4. 3. 2023 11:50

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 550 kJ / 1 088 kcal
Bílkoviny134,74 g
Tuky38,03 g
Vláknina18,24 g
Cholesterol 254 mg
Sodík 3,18 g
Sůl7,60 g
Sacharidy44,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

27. 7. 2023 12:24

Konopaskovalenka@gmail.com: Obávám se, že nejde Moravanku nahradit. Jedině podobnou Kunovjankou nebo Hradišťankou, možná ještě nějakou čalamádou. Jinak čerstvou zeleninou a feferonkou, ale to už bude jiný recept.

Nemam Moravanku. Cim to muzu nahradit? Nebo jak si udelam svoji?

mika59 mika59

16. 3. 2023 21:50

Koubkova: To mám radost, děkuji:-K:-K:-K

Koubkova Koubkova

16. 3. 2023 18:24

Moc dobré to bylo:-K:-K:-K

mika59 mika59

5. 3. 2023 14:22

Marie Svarcova: Děkuji moc :-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

5. 3. 2023 10:22

:-)<3:yes::yes: Krásný recept i foto . mňam :-K

mika59 mika59

4. 3. 2023 22:49

RubyRom: Děkuji ti moc:-K:-K

RubyRom RubyRom

4. 3. 2023 17:30

Výborně jsi navařila, máš to parádní :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, žampióny, cibule, česnek, moravanka, hořčice dijonská, sádlo, majonéza, omáčka sojová, pyré rajčatové, vývar masový, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pikantní vepřové maso z kýty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADnwj