Pikantní vepřové maso z kýty
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 550 kJ / 1 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,74 g |
Tuky | 38,03 g |
Vláknina | 18,24 g |
Cholesterol | 254 mg |
Sodík | 3,18 g |
Sůl | 7,60 g |
Sacharidy | 44,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2023 12:24
27. 7. 2023 08:58
16. 3. 2023 21:50
16. 3. 2023 18:24
5. 3. 2023 14:22
5. 3. 2023 10:22
4. 3. 2023 22:49
4. 3. 2023 17:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 4 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 4 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Fit salát
Přidáno před 17 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 59 minutami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 2 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 5 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Čím naplnit piknikový koš. Vše lze připravit předem a na místě jen naservírovat, abychom si pobyt venku co nejlépe užili
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, žampióny, cibule, česnek, moravanka, hořčice dijonská, sádlo, majonéza, omáčka sojová, pyré rajčatové, vývar masový, sůl, pepř
Pikantní vepřové maso z kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADnwj
8 názorů