Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 040 kJ / 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,24 g |
| Tuky | 0,81 g |
| Vláknina | 8,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 54,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bota - dorty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMjw
Moje poznámka
Bota - dorty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMjw
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 17 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 5 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 5 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 5 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 7 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 8 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 9 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sima1996 před 10 hodinami
Tématické fráze:
dort bota,
dort bota postup,
dort mimoň kulatý,
dorty boty,
dorty bota,
jak tvarovat dorty,
dort boty,
postup na dort bota,
mimoň dort foto,
dort mimoň foto,
marcipánový dort bota,
jak tvarovat dort,
bota dort,
mimoň boty,
dort minon,
dort s mimoni foto,
marcipánová figurka mimon,
dort boty postup,
boty mimon,
marcipanove figurky mimoni
Suroviny:
piškoty,
krém vanilkový,
krém čokoládový,
marmeláda meruňková,
banán,
punčovina,
marcipán
Komentáře (20)
no vyhrála sis na mou věru požehnaně a stálo to za to
http://www.toprecepty.cz/recept/12067-inspirace-na...