Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 947 kJ / 5 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,24 g |
Tuky | 86,27 g |
Vláknina | 23,96 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 745 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 894,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rumovokokosová buchta od Vlaďky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV1r
Moje poznámka
Rumovokokosová buchta od Vlaďky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV1r
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 20 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvový kompot
Sbotka před 34 minutami
Kefírové lívance
Ashelin před 1 hodinou
Kuře à la husa
kimlo před 1 hodinou
Kuřecí placky
nicoletee77 před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 1 hodinou
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 2 hodinami
Kureci prsa rychlovka ...
stepiss před 2 hodinami
Kuřecí salát se zeleninou a vejci
bittmanv před 3 hodinami
Levandulový med (sirup)
Fitulka před 3 hodinami
Segedínský guláš
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
buchta z aronie,
buchta z dětských piškotů,
koláč s jablky od alenky,
nejlepší buchta,
nejlepsí kokosová buchta,
recept vlaďka d.,
buchty plněné aronie,
buchta z rozemletých dětských piškotů,
buchta z rozemletých piškotů,
buchta z omegy,
recept buchta s aronie,
dětské piškoty buchta,
buchta s dětských piškotů,
buchta s detskych piskotu,
buchty z dětských piškotů,
plněná kokosová buchta,
buchta aronie,
aronie buchta,
nejlepší recepty z aronie,
kokosová buchta recept
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
voda,
piškoty,
cukr moučkový,
kakao,
mléko,
rum,
cukr vanilkový,
čokoláda na vaření,
omega,
máslo,
kokos
Komentáře (13)
Jsi nová, tak to ještě neznáš, ale recepty se musí popsat pěkně podrobně, aby to i ty začínající kuchařinky pochopily a mohly podle receptu v pohodě péct a vařit. Do toho tvého, by se asi žádná nepustila tak příště už pěkně popiš a tady to můžeš doplnit do receptu-ned receptem je "Opravit"
Je to popis i pro toho, kdo zkusí piškot poprvé a přesně se řídí radami. Třít se žloutky i mouku by asi nebylo nejlepší.