Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 302 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,89 g |
Tuky | 126,45 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 21,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kolínka na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYPg
Moje poznámka
Jehněčí kolínka na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYPg
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 11 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 11 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 4 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 4 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 4 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 4 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 7 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 9 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 9 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 9 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 9 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 10 hodinami
Tématické fráze:
pečené jehněčí kolínko,
recepty.cz,
jak dlouho péct jehněčí,
jehněčí kolínko cena,
pečená jehněčí kolínka,
jehněčí na tymiánu,
konfitované jehněčí,
jak péct jehněčí,
jehněčí kolínko pečené cena,
jehněčí,
on line recepty,
jehneci pecene na tymianu,
jehneci kolinko pecene,
babicovy dobroty jehněčí kolínko,
jehněčí kolínka cena,
pečené jehněčí kolínka,
konfitovaná jehneči,
kolinka,
jak dlouho peco jehněčí maso,
jehněčíkolínka příprava
Suroviny:
koleno jehněčí,
tymián,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
cibule,
česnek,
slanina
Komentáře (10)