Vepřová kotleta s fazolkami a cibulí

lucie2211 Kuchařka: lucie2211

4 porce Vepřové maso 5 názorů

Suroviny

1 lžíce olivového oleje
6 červených cibulí
4 vepřové kotlety s kostí
125 ml cidru nebo jablečného moštu či 100% jablečného džusu
125 ml kuřecího vývaru
50 g hnědého cukru
2 lžíce citronové šťávy
mořská sůl
mletý černý pepř
400 g zelených fazolek
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Velkou nepřilnavou pánev zahřejte na vysokém plameni. Vlijte olej, vsypte cibuli a vložte maso, opékejte z každé strany tři až čtyři minuty.

  2. Smíchejte mošt či cider, vývar, cukr a citronovou šťávu, osolte a opepřete. Směsí zalijte maso a cibuli.

  3. Přiveďte k varu a nechte čtyři až pět minut zvolna vařit, aby bylo maso uvnitř uvařené a omáčka hustá a sirupovitá. Podávejte s fazolkami. Jako přílohu můžete podávat opékané brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová kotleta s fazolkami a cibulí

Tématické fráze: vepřová kotleta s fazolky veprova kotleta s fazolkami kotleta s fazolkami vepřová kotleta recept vepřová kotleta na fazolkách vepřová kotleta kotleta s fazolkama vepřová kotleta s fazolemi vepřové kotlety s fazolkami kotleta fazolky kotlety s fazolkami kotlety na fazolkach kotlety s fazolemi vepřová kotleta recepty kotleta vepřová kotleta s fdazolkami a cibulí kotlet na fazolkach vepřové kotlety veprova kotleta na fazolich vepřové kotlety recepty

Zapomněl/a jsem heslo