Suroviny
Porce: na plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 356 kJ / 1 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,61 g |
Tuky | 18,12 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 242,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháte vše sypké dohromady a promícháte, poté přidáte limonádu a mixérem šleháte asi 2 min.
Krok 2: Pečeme cca 20-30 min.
Zveřejněno 15. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Limonádová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D806
Moje poznámka
Limonádová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D806
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Jelení závitky
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 3 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 33 minutami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 1 hodinou
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 1 hodinou
Houbové rizoto
Konstantin. před 1 hodinou
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 1 hodinou
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 2 hodinami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 2 hodinami
Tématické fráze:
limonádová buchta,
narozeninová buchta,
buchta z limonády,
buchta s limonádou,
limonadova babovka,
recept na limonadovou buchtu,
hrnkova limonadova buchta,
hrníčková limonádová buchta,
limonádová placka,
eva hromadová moje dorty,
buchta s limonady,
limonádová buchta hrníčková,
hrnickova limonwdova buchta,
limo buchta,
hrnková sodovková buchta,
placka z limonády,
sodovkova buchta,
recept limonadova buchta,
limobuchta,
narozeninové buchty
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
vejce,
limonáda,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva
Komentáře (17)
aji ta limoška
a pro vsechny ostatni jestli vam to nejde podle mého receptu tak skuste spise tento postup asi je vazne lepsi
Taky záleží na kvalitě mouky...nedávno jsem pekla cukroví podle starých osvědčených receptů a skoro do všech jsem musela trochu mouky přidat jinak se to nedalo vyválet