Suroviny
Porce: na plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 356 kJ / 1 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,61 g |
Tuky | 18,12 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 242,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháte vše sypké dohromady a promícháte, poté přidáte limonádu a mixérem šleháte asi 2 min.
Krok 2: Pečeme cca 20-30 min.
Zveřejněno 15. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Limonádová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D806
Moje poznámka
Limonádová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D806
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 3 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 20 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 34 minutami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 39 minutami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 48 minutami
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 2 hodinami
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 3 hodinami
Bramboračka
Susanna před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 4 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 4 hodinami
Tématické fráze:
limonádová buchta,
narozeninová buchta,
buchta z limonády,
buchta s limonádou,
limonadova babovka,
recept na limonadovou buchtu,
hrnkova limonadova buchta,
hrníčková limonádová buchta,
limonádová placka,
eva hromadová moje dorty,
buchta s limonady,
limonádová buchta hrníčková,
hrnickova limonwdova buchta,
limo buchta,
hrnková sodovková buchta,
placka z limonády,
sodovkova buchta,
recept limonadova buchta,
limobuchta,
narozeninové buchty
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
vejce,
limonáda,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva
Komentáře (17)
aji ta limoška
a pro vsechny ostatni jestli vam to nejde podle mého receptu tak skuste spise tento postup asi je vazne lepsi
Taky záleží na kvalitě mouky...nedávno jsem pekla cukroví podle starých osvědčených receptů a skoro do všech jsem musela trochu mouky přidat jinak se to nedalo vyválet