Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřest ala Bismarck

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 6. 2012 21:40

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie5 568 kJ / 1 331 kcal
Bílkoviny52,72 g
Tuky122,34 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 1,12 g
Sůl2,64 g
Sacharidy4,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept je jednoduchy az primitivni, ale v dobe chrestu opravdu vdecny a ja ho delam doma casto. Mam na nem rada to, ze (krome chrestu) je slozen z ingredienci, ktere se doma vzdy najdou ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 6. 2012 16:13

Super receptík,jednoduchý a jistě i dobrý:-p:-p:-p:yes:Zelený chřest jsem dělala minulý týden,dělala jsem ho v páře;-)Mám ještě svazek bílého chřestu,tak to vyzkouším Baru podle tebe:-p:yes:

bara.it bara.it

13. 6. 2012 15:13

Co se vareni tyce, po pravde receno jsem ho varila i dele (manzel se nejak zpozdil k veceri:-O;-):-D:-D ) Doba je samozrejme orientacni - uvedla jsem takovou, jakou to obycejne delam ja, jinak si kazdy muze upravit dle vlastnich potreb a prani. :-K Diky moc za hodnoceni a protoze je zatim stale chrestova sezona (alespon tady ano), vyzkousejte;-);-)

Eliza Eliza

13. 6. 2012 14:38

Také bych vařila kratší dobu, ale jinak to vypadá velmi dobře. (nejdou mi smajlíky, tak jako že se olizuju) Mám tu recept na kuřecí plátek se zeleným chřestem a kopicí parmazánu, tak vím, jaká je to dobrota.

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 6. 2012 14:19

Barunko, to je bezva!!:yes:

Raketa

13. 6. 2012 11:55

Neumím si představit vařit chřest pul hodiny - to už je pak regulérní chřestová polívka. ;-) Já dávám chřest do vroucí vody a vařím max.8 minut - záleží na tloušťce stonků. Pak je krásně na skus, jak to má být. :-p:yes:

maris maris

13. 6. 2012 11:11

Baruško, krásný, jednoduchý recept, máš to i krásně nafoceno:-):yes::yes:

Patricie

13. 6. 2012 11:07

:-K:-KMoc hezký recept Barunko:yes::yes:

spagetka spagetka

13. 6. 2012 08:35

Baru, není 30 minut fakt moc?:-O:-O, já si také myslím, že po max. 10 - 15 min,musí být na skus. My neradi rozvařenou zeleninu, tys ale měla zelený chřest, že, podle fotky. Ten jsem, bohužel, ještě neměla možnost udělat.....

Hell. Hell.

13. 6. 2012 06:30

Fakt 30 minut ? Jsem ho vařila deset a zdálo se mi, že byl hotový až moc :-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chřest recepty chřest recept jak udělat chřest recept chřest jak udělat bílý chřest recepty s chřestem recepty chřest recepty z chřestu co udelat z chřestu chtest recepty-chřest jak uxelat chrest chřest - recepty jak udělat chřestem bismarck ryba jak upravit bílý chřest chřestová polévka top recepty co udělat s chřestem jak udělat chtest chřest-recept

Suroviny: chřest, olej olivový, sýr parmazán strouhaný, vejce

TopRecepty.cz

Chřest ala Bismarck

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w27z