Chřest ala Bismarck
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 5 568 kJ / 1 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,72 g |
Tuky | 122,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,64 g |
Sacharidy | 4,73 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept je jednoduchy az primitivni, ale v dobe chrestu opravdu vdecny a ja ho delam doma casto. Mam na nem rada to, ze (krome chrestu) je slozen z ingredienci, ktere se doma vzdy najdou ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2012 16:13
Super receptík,jednoduchý a jistě i dobrý![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Zelený chřest jsem dělala minulý týden,dělala jsem ho v páře
Mám ještě svazek bílého chřestu,tak to vyzkouším Baru podle tebe![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 6. 2012 15:13
Co se vareni tyce, po pravde receno jsem ho varila i dele (manzel se nejak zpozdil k veceri![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
) Doba je samozrejme orientacni - uvedla jsem takovou, jakou to obycejne delam ja, jinak si kazdy muze upravit dle vlastnich potreb a prani.
Diky moc za hodnoceni a protoze je zatim stale chrestova sezona (alespon tady ano), vyzkousejte![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
13. 6. 2012 14:38
Také bych vařila kratší dobu, ale jinak to vypadá velmi dobře. (nejdou mi smajlíky, tak jako že se olizuju) Mám tu recept na kuřecí plátek se zeleným chřestem a kopicí parmazánu, tak vím, jaká je to dobrota.
13. 6. 2012 14:19
Barunko, to je bezva!!
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 6. 2012 11:55
Neumím si představit vařit chřest pul hodiny - to už je pak regulérní chřestová polívka.
Já dávám chřest do vroucí vody a vařím max.8 minut - záleží na tloušťce stonků. Pak je krásně na skus, jak to má být. ![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 6. 2012 11:11
Baruško, krásný, jednoduchý recept, máš to i krásně nafoceno![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 6. 2012 11:07
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 6. 2012 08:35
Baru, není 30 minut fakt moc?![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
, já si také myslím, že po max. 10 - 15 min,musí být na skus. My neradi rozvařenou zeleninu, tys ale měla zelený chřest, že, podle fotky. Ten jsem, bohužel, ještě neměla možnost udělat.....
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
13. 6. 2012 06:30
Fakt 30 minut ? Jsem ho vařila deset a zdálo se mi, že byl hotový až moc
![:-( :-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/17.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 4 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 5 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: chřest recepty chřest recept jak udělat chřest recept chřest jak udělat bílý chřest recepty s chřestem recepty chřest recepty z chřestu co udelat z chřestu chtest recepty-chřest jak uxelat chrest chřest - recepty jak udělat chřestem bismarck ryba jak upravit bílý chřest chřestová polévka top recepty co udělat s chřestem jak udělat chtest chřest-recept
Suroviny: chřest, olej olivový, sýr parmazán strouhaný, vejce
Chřest ala Bismarck
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w27z
9 názorů