Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Recesní pivní dort

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jirina S

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 40 plechovek piva

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Jednoduchý dle fotek a máte napečeno šupšup.

Zveřejněno 17. 5. 2011

Poznámka autora Jirina S

Pokud by měl někdo problém, že tohle zde do receptů nepatří, tak já to ihned smažu, nápad jsme našly s dcerou na netu a vyrobily synovi, milovníku pivka k jeho 40tinám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Recesní pivní dort

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ovNk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Recesní pivní dort

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ovNk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak to je super :yes: . Přítel sladké vůbec nejí, ale pivko miluje. V lednu mu ho vyrobím z 35 plechovek. Tenhle dort ho rozseká <3 To si šplhnu :-8

Největší pivní dort na světě vypadá takto. youtu.be/lsO97eMNBsY

Tak tento nápad se mi také opravdu moc zamlouvá:-*a vím,koho budou příští rok v lednu"omývat"až dostane super dortík s 55 pivkama:-O:-D:-D:-DNa Topkoníček každý nechodí,ale tady ve zdobení to určitě nezapadne:-))+15:yes::-!

Koukám na to náhodou znovu...:-O No, je vidět, že mám humanitní vzdělání a matematika mě těsně minula...:-8 Ono je to na fotce...5x8=40...:-8:-D:-D Takže pro manželovy letošní narozeniny hezky spočítané...
Měla bych vrátit školné, že...??:-D:-D;-)

Tak takovej dort chci dostat !!! :yes:

tak to je mazec,,,:-;-);-):yes::yes::yes::yes:

Dobrý nápad pro oslavence;-)
Zrovna jsi mne nakopla - kámoška má šíleně ráda Frisco, tak vymyslím něco legračního:-8 a mám dárek, hurá:-D
Nápad se mi líbí,jen bych to dala spíš do Zdobení jako inspiraci než do Dortů:yes:

tak tohle by mě nenapadlo, je to dobré!! :yes: líbí se mi o, takovej...vtípek +1

Tak to mě rozesmálo... Hned jsem začala počítat, na kolik mě to vyjde a jak to sestavit - letos je to kulaté...čtyřicáté...;-):-)

evík:Evi díky za pozitivní ohlas,tady jsou zřejmě inteligentní a vtipní lidé,na MMB by už byla velká sprcha kritiky,že tohle do receptů nepatří a pryč s tím,nebo kam s tím jinam, v neděli dám vědět jak jsme uspěly.:-);-)

Jiřinko, je to super nápad, určitě budete s dcerou chváleny. :-):-):-)):-));-):yes:

:-D:-D:yes: nejde o to, že to není recept a sama to nesmažeš;-). Jde o to, že by se mi to docela líbilo v Topkoníčku;-)

Masula:Díky moc za zatím pozitivní ohlasy,ale fakt jako nápad se mi to zdálo super a tak jsem se rozhodla to zde vložit,že by se tím mohli třeba i další inspirovat a někoho překvapit a potěšit,protože si dokážu představit ten údiv když oslavenci předem oznámíte,že mu přinesete dort a pak se vytasíte s tímto!!!!:-S:-O:-(

To je dobrý nápad,můj bráška by to ocenil:-O:-K,určitě na narozeniny zrealizuji:-D:-D:yes:

Tématické fráze:
dort z plechovek piva, dort z pivních plechovek, dort z plechovek, dort z pivních lahví, dort z plechovek od piva, legrační dorty, dort s lahví, dort plechovka, dort sud, dort s plechovek, dorty z plechovek piva, dorty z pivních plechovek, dorty z plechovek, dort k narozeninám pivo, dort s pivních plechovek, dort s plechovek piva, dort pivo, legrační dort, dort s plechovek od piva, dort z piva s plechovek

Suroviny:
pivo světlé, mašle

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu