Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 858 kJ / 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,22 g |
Tuky | 88,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 224 mg |
Sodík | 482 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 7,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Avokádový dip (pomazánka) se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAAR
Moje poznámka
Avokádový dip (pomazánka) se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAAR
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 53 minutami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 1 hodinou
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 1 hodinou
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 2 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 4 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 5 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 5 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 5 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 5 hodinami
Loštický řízek
Slavista62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
avokádový dip,
avokádo dip,
pasta z avokáda,
pomazánka z avokáda,
avokadový pomazanka,
dip s avokádem,
pomazánka z avokáda a lučiny,
dip s avokáda,
dip z avokáda,
recepty z avokáda,
avokádový dip s nivou,
avokádo gervais,
pasty z avokáda,
dip s nivou,
avokádová pomazánka s nivou,
dip recept,
avokadovy dip s tvarohem,
dip a pomazánka,
pomazánka dip z avokáda,
pomazánka s avokáda
Suroviny:
avokádo,
lučina,
cibulka jarní,
šťáva citronová,
česnek,
chilli,
sůl,
pepř
Komentáře (5)