Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Blue drink
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9RN
Moje poznámka
Blue drink
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9RN
Nejnovější recepty
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 3 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 10 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 25 minutami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 2 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 4 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 4 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 6 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 6 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 7 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 8 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 8 hodinami
Tématické fráze:
curacao drink,
drink curacao,
jednoduché drinky,
modrý drink,
curacao drinky,
drinky s curacao,
galaretka prodej,
drinky z curacao,
curacao blue recept,
blue curacao recept,
drink s curacao,
drink z curacao,
drinky recepty,
drink z curacaa,
zdobeni drinku,
drinky curacao,
curacao recept,
blue curacao recepty,
cukroví pátková zlatka,
pečení cukroví zlatka pátková
Suroviny:
galaretka,
gin,
tonic
Komentáře (94)
Eliz
Eliza:
Každopádně, pokud se galaretka nedá rozmíchat tak tam prostě zustané pro parádu
Po mých předchozích zkušenostech jsem tomu nevěřila, ale opět jsem vyzkoušela. V mém případě nepovolila ani po 3 hodinách. Použila jsem jinou barvu, vypadalo to celkem hezky, želé ve skleničce jsem dala ztuhnout do chladničky, pak zalila a upíjela, měla jsem tři a dbala jsem na to, ať je želatina pořád zalitá. Gin i Tonic jsem měla taky v chladničce, pak jsem už po dobu těch 3 hodin nechala taky při pokojové teplotě. Pak jsem si nalila čtvrtou skleničku, chtěla želé rozmíchat a nešlo to. Prostě jen lžičkou vykrajovat, kusy želé plavaly v drinku, prostě nešlo to. Přidávám foto. Něco děláme rozdílně, že Tobě to jde už po hodině, ale nevím co, zkoušet už to nebudu.
Nic to nemění na tom, že pro oko vypadá drink dobře a určitě tento nápad a recept někdo využije.
A co se fotek týká, nejsem profesionální fotografka, nefotím k reklamním účelům, ale myslím, že je na nich zřetelně vidět vše.Ještě jsem si dovolila jednu přidat.
a jestli si myslíš, že ti závidím obchod s želatinou....holka spadni zpátky na zem
jo a ty husy mě napadly proto, že ty jsi to přesně tak podala a nesmýšlím tak jen já. rozhodně si tady o lidech tohle nemyslím.nikdy jsem taková nebyla.mám ráda pohodu, klídek a veselí a nepřející nejsem,naopak, cizí radost je pro mě dvojnásobná
vůbec ti neupírám prezentaci, naopak, máš to opravdu pěkný. ale nemůžeš to samé očekávat od všech, kdo zkusí tvůj recept.k tomu stačí kousek schovívavosti a radosti z toho, že někoho tvůj recept zaujal a zkusil
jo a ze začátku se mi to líbilo,ty tvoje průsvitné želé recepty...
Co k tomu dodat
Ale to, že jsou Tvé komentáře arogantní, s tím souhlasím a že jsi velmi nespravedlivá k Merylas a smíškovi srettce i dalším, to je neoddiskutovatelný fakt
S arogancí tady ještě nikdo neuspěl, drzé čelo neprorazilo, spíš narazilo. Je to ale Tvoje volba, zařiď se, jak myslíš
Trochu vic pokory a min arogance by ti neskodilo. Jinak se tady nechytnes a nezapadnes
Já jsem pro tebe pyšná podnikatelka, tak ať. Ono by třeba stačilo míň závidět a víc přát a mohlo to být úplně jinak. Žeby tady byly nějaké husy od plotny mě ani nachvíli nenapadlo - ale tebe očividně ano.
Za to, že se snažím aby má práce vypadala co nejlépe včetně fotek, tak za to se vážně omlouvát nebudu.
Takže podle tebe jsem si to vymyslela? Normálně jsem to rozmíchala, šlo to, nevím jak jinák vás mám o tom přesvěčit.
ty jsi prostě pyšná paní podnikatelka a s naivní myšlenkou, že sem chodí spoustu husí od plotny,které by mohly být očarovány umně naaranžovanými fotkami s želatinou a tím se ti zvýšil prodej...jdeš na to blbě a nevidím to jen já...škoda.případně to mohlo vyjít, ale nějak už mám pochybnosti...
p.s.měj se galaretko
A znovu písnu - takhle udělaná galaretka rozmíchat nejde, věř mi. Leda bys ji nechala třeba hodku i déle mimo lednici (to pak měkne), ale pak zase nemá smysl dávat ji do drinku - ten by měl být chlazený.
srettka, cathleen: Hlavně, že vy se vždý vyjadřujete s úctou
Pokud máš Galaretko pocit, že Ti foto Merylas kazí reklamu, zkus si pořešit gramatiku na vlastním eshopu (a že já druhé na chyby nikdy neupozorňuji)...http://www.galaretka.cz/galaretka/eshop/0/0/5/3-Ru...
jinak autorka může ale vyjádřit nesouhlas k přidaným fotkám a třeba je i smazat, ovšem spíš bych od ní čekala vysvětlení - co a proč
to pak opravdu vytváří atmosféru tvé osobní reklamy
Tvůj recept jsem sice nedělala, ale už několikrát jsem galaretku rozmíchávala a rozpouštěla ve 400 ml vody právě proto, aby byla setsakra tuhá! Takže i já jsem přesvědčená, že Merylas má pravdu a rozmíchat to nejde.
Z těch fotek nadšená nejsem.
A také děkuji za upozornění na sekci "zdobení" nevšimla jsem si ji, je to dobrý nápad
v zdobeni budu mat napady, ako sa da galaretka pouzit svoje miesto.
Jinak co se týká receptu, tak jsem ho vyzkoušela, ale s tmavším odstínem modré
Tiež ďakujem za pochopenie!
magdalenka: Já jsem se už vyjádřila níže, taky mi to vadí a chtěla bych každého ubezpečit, že nejsem závistivá. Jen si potrpím na slušné chování a etiku. A jinak čistě teoreticky, pokud tato dáma taky vlastní nějaký obchod, tak bych se nedivila, že by tady přibyly prsteny nebo nějaké jiné šperky zalité galaretkou a taky s příslušným odkazem, kde ty šperky koupit. Nebo se ty šperky dají použít jako dekorace při servírování galaretky. Možné je všechno....
Ja mám (v čisto teoretickej rovine) obchod so šperkami. Tak pri svojom recepte môžem podľa tvojho vzoru si spraviť reklamu: "Pri varení sa ozdobte briliantovým náhrdelníkom z www........atď"?
Väčšina užívateľov tohto webu sú amatéri, ktorí radi varia a pečú a radi sa podelia so svojimi receptami. Nenaháňajú si tu zárobky.
Dúfam, že pridáš niečo negalaretkové zo svojej kuchyne, na čo sa teším.
Odpověď paní Merylas je její citace a pak moje odpověď - "Mě to šlo dobře rozmíchat" Tak to je
Ještě k tomuto receptu - v odpovědi Merylas píšeš v první větě " asi nepůjde rozmíchat a v poslední větě " Mně to šlo dobře rozmíchat ". Tak jak to vlastně je ?
Já po Tobě " nejdu ", jen bych chtěla mít jasno