Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 183 kJ / 1 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,55 g |
Tuky | 53,36 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 577 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 79,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapří kousky ve vinném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7V1
Moje poznámka
Kapří kousky ve vinném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7V1
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 10 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 6 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 6 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 6 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 9 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 9 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 9 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 9 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 9 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 10 hodinami
Tématické fráze:
vinné těstíčko,
kapr v těstíčku,
ryba ve vínnem těstíčku,
candát v těstíčku z vína,
babicovy dobroty kapr v těstíčku,
štika ve vinném těstíčku,
kapří hranolky v sýrovém těstíčku,
kapří hranolky ve viném těstíčku,
vinnem těstíčku,
ryba s kůží v těstíčku,
ryba smažená ve vinném těstíčku,
jak udělat těsto na kapri,
cukete ve vinném těstíčku,
kapr v těstíčku,
vinné testicko na rybu,
těstíčko z vína,
smažené kapří kousky
Suroviny:
kapr,
mouka hladká,
víno bílé,
máslo,
vejce,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (11)