Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát v sýrovém těstíčku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

17. 10. 2009 17:24

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 824 kJ / 1 153 kcal
Bílkoviny145,84 g
Tuky55,88 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 2,44 g
Sůl5,99 g
Sacharidy16,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Candát je jediná ryba,která není vůbec cítit,rybou, ale zase je cenově dosti náročná, ale co dnes není drahé. Tohoto candáta jsem si chytnul sám a tak jsem si i s rodinou velmi pochutnal.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

spagetka

23. 7. 2011 14:53

Colombo65: Nejspíš reakce na komentář Elizy, kde píše, že ho má v mrazáku, jinak taky dost dobře nechápu....ale ukládámj, aspoň se připomněl ;-):-p:yes:

Colombo65

23. 7. 2011 14:49

... nechápu o jakém mražení je tady řeč:-//

duch

23. 7. 2011 14:18

Nechci Vám do toho nějak mluvit,ale když už takové maso,tak je lepší aby neprošlo mrazem.Je škoda takové maso takto zkazit:-((

Paprika

18. 10. 2009 06:24

Mňááám. Tak teď už jen toho candáta. :yes::yes:

Bibinka

17. 10. 2009 21:11

Když tatínek žil(zemřel před 1a1/2 rokem) tak jsme se Lipenských candátů mohli i přejíst-chytal ryby a byl vášnivý rybář. Je to bohužel pryč, chybí nám to a opravdu candát je ze sladkovodních ryb 1 :-!,tu chuť si budu dlouho pamatovat. Oťásku, ty máš bod jako hrom:yes:

dzungila

17. 10. 2009 20:40

Souhlasím s Janou R. - candát je jedna z nejchutnějších ryb.:-p Bod!:yes:

Colombo65

17. 10. 2009 19:58

Pozor, kupujte na výlovech rybníků, tam je cena nižší. V obchodě stojí kilo živé váhy cca 270,-Kč a ta cena je podobná i u sumce, štiky a úhoře !:-*

Eliza

17. 10. 2009 19:52

Otto, zrovna jsem minulý týden koupila na týdenním nákupu v Kauflandu candáta a když jsem prohlížela pokladní blok, docela jsem byla zaskočená...;-) Já to vždycky tak procházím, házím do vozíku, co se mi líbí a pak se nestačím divit :-)):-D
Takže ho mám v mrazáku a dost možná se inspiruji tvým receptem, vypadá báječně :-p a fotky jsou také skvělé.

JanaDorazinova

17. 10. 2009 18:49

Otíku, candátek navíc by nebyl? To je jedna z nejlepších ryb, jaké znám. Takže veliký plus ode mne!:yes:

L

17. 10. 2009 18:08

:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: candát recepty candat sýrové těstíčko candát recept candát smažený v těstíčku recept ryba v sýrovém těstíčku příprava sumce ryba v těstíčku obalovaný candát recept na sumce sumec v těstíčku ryby v těstíčku candát cena sumec recepty cena candáta recepty candát testicko na ryby recept candát recept na candáta smažený candát ve vinném těstíčku

Suroviny: candát, vejce, sýr eidam, mouka hladká, olej, sůl, mléko

TopRecepty.cz

Candát v sýrovém těstíčku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L76w