

Pangasius v sýrovém těstíčku
Doba přípravy: 30 minut 4 porce Ryby 15 názorů
Suroviny
- 600 g pangasia
- sůl
- olej na smažení
- Těstíčko :
- 150 g jemně nastrouhaného eidamu
- 2 vejce
- 1 dcl mléka
- 100 g hladké mouky
- 150 g solamylu
- 1 hrst posekané petrželky
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Pangasia necháme rozmrznout, osolíme a jednotlivé filety obalujeme v těstíčku z uvedených surovin. Z těstíčka rovnou na pánev do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova.
Poznámka
Jako přílohu jsem dělala šťouchané brambory s orestovanou mrkví a zelenou částí lahůdkové cibulky - na trošce másla orestovat na jemno nastrouhaný kousek mrkve a kolečka zelené natě z cibulky a vmíchat do rozšťouchaných uvařených brambor. Zjemnit troškou teplého mléka.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Pangasius v sýrovém těstíčku
-
nějak jsem si nevšimla
-
+14
-
Tiež ukladám a tie zemiaky vyskúšam už dnes k fašírkam
-
To vypadá nádherně
a určitě to bude výtečné. Ukládám!
Andrejko - úžasné fotečky.
-
Dzungilo
tak tohle mi uniklo
,ale protože mám panga na čekané v mrazáku,tak už to brzy napravím
.Cokoliv v těstíčku můžu a tak už se na něj moc těším
.Máš pěkné fotky
.
-
Super receptík
...moc nám chutnalo
...vítaná změna od klasiky ...všem doporučím
...dávám bodík
-
Já jsem si nebyla jistá, zarazil mě ten tvar
-
Gábino, je to rozpůlené žluté rajčátko.
-
Andrejko, co to máš za ozdobu
Myslím ty žluté kuličky uprostřed na rajčeti
-
je to super nejlepsi jidlo na svete
-
Výborné
-
Díky moc, opravdu výborné, můj chlap se může utlouct
-
je to namka
-
Jo, to je lahůdka
+
-