Pangasius v sýrovém těstíčku

Ryby Doba přípravy: 30 minut 15 názorů

Ryby Doba přípravy: 30 minut 15 názorů

Suroviny 4 porce

600 g pangasia
sůl
olej na smažení
Těstíčko :
150 g jemně nastrouhaného eidamu
2 vejce
1 dcl mléka
100 g hladké mouky
150 g solamylu
1 hrst posekané petrželky
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Pangasia necháme rozmrznout, osolíme a jednotlivé filety obalujeme v těstíčku z uvedených surovin. Z těstíčka rovnou na pánev do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova.

Poznámka od kuchařky

Jako přílohu jsem dělala šťouchané brambory s orestovanou mrkví a zelenou částí lahůdkové cibulky - na trošce másla orestovat na jemno nastrouhaný kousek mrkve a kolečka zelené natě z cibulky a vmíchat do rozšťouchaných uvařených brambor. Zjemnit troškou teplého mléka.

Komentáře k receptu Pangasius v sýrovém těstíčku

Tématické fráze: pangasius v těstíčku ryba v sýrovém těstíčku testicko na obalovani ryb pangas v těstíčku syrove těstíčko na obalování těstíčko na obalování obalovaná ryba sýrové těstíčko pangacius v těstíčku pangasisus obalovaný pangacius filé v sýrovém těstíčku pangacius v sýrovém těstíčku pangasius v těstíčku recept obalovaný pangasius pangasius těstíčko rybí filé v sýrovém těstíčku pangas obalovaný pangasius v pivním těstíčku obalovaná ryba v těstíčku