Pangasius v sýrovém těstíčku

dzungila Kuchařka: dzungila

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Ryby 15 názorů

Suroviny

600 g pangasia
sůl
olej na smažení
Těstíčko :
150 g jemně nastrouhaného eidamu
2 vejce
1 dcl mléka
100 g hladké mouky
150 g solamylu
1 hrst posekané petrželky
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pangasia necháme rozmrznout, osolíme a jednotlivé filety obalujeme v těstíčku z uvedených surovin. Z těstíčka rovnou na pánev do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova.

Poznámka

Jako přílohu jsem dělala šťouchané brambory s orestovanou mrkví a zelenou částí lahůdkové cibulky - na trošce másla orestovat na jemno nastrouhaný kousek mrkve a kolečka zelené natě z cibulky a vmíchat do rozšťouchaných uvařených brambor. Zjemnit troškou teplého mléka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pangasius v sýrovém těstíčku

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pangasius v těstíčku ryba v sýrovém těstíčku testicko na obalovani ryb pangas v těstíčku syrove těstíčko na obalování těstíčko na obalování obalovaná ryba sýrové těstíčko pangacius v těstíčku pangasisus obalovaný pangacius pangacius v sýrovém těstíčku obalovaný pangasius pangasius v těstíčku recept pangasius těstíčko pangas obalovaný pangasius v pivním těstíčku obalovaná ryba v těstíčku rybí filé v sýrovém těstíčku testicko na ryby

Zapomněl/a jsem heslo