Suroviny
Porce: 1 bábovka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 587 kJ / 3 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,36 g |
Tuky | 152,12 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 465,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí bábovka z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8yV
Moje poznámka
Domácí bábovka z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8yV
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 16 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 16 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 16 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 1 hodinou
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 1 hodinou
Lasagne z cukety
stanik před 1 hodinou
Americké okurky
JiriSeidler před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 1 hodinou
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 1 hodinou
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 1 hodinou
Cuketové zelí
janatka před 2 hodinami
Cuketové halušky
janatka před 2 hodinami
Tématické fráze:
bábovka z kysaného podmáslí,
pečení z podmáslí,
domácí bábovka,
bábovka z domácí pekárny,
domácí bábovka recept,
pečivo z podmáslí,
peceme z podmasli,
bábovka v domácí pekárně,
babovka s podmáslí,
bábovka podmáslí,
kefírová bábovka na hrnky,
pečení podmáslí,
recept bábovka z podmáslí,
bábovka domací pekárna,
bábovky z domácí pekárny,
pečeni s podmasli,
pečeni s podmáslim,
jak spravne upect babovku,
domácí pekárna bábovka,
recepty na domácí bábovky
Suroviny:
podmáslí,
olej,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
vejce,
prášek do pečiva,
kakao,
máslo,
mouka
Komentáře (19)
Bodík letěl už dávno, dnes posílám obrázek
další+1
...a protože vím jak báječně chutná, posílám bodíka