Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 041 kJ / 4 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,64 g |
Tuky | 209,28 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 810 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 492,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný řez s perníkovou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoDq
Moje poznámka
Ovocný řez s perníkovou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoDq
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 6 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 6 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 1 hodinou
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 1 hodinou
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 2 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 4 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 5 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 6 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 7 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 7 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 7 hodinami
Tématické fráze:
zlatý klas krémový prášek,
kremovy prasek zlaty klas,
krémový prášek,
pudink zlatý klas,
zlatý klas prášek krémový,
ovocny rez,
prasek zlaty klas,
levné ovocné řezy,
perníkové řezy s ovocem a želatinou,
co je kremovy prasek,
ovocné řezy,
puding s ovocné šťávy,
zlatý klas krémový prášek návod,
co je zlatý klas,
zlatý klas návod,
co je zlate klasy,
želatina s příchutí,
puding zlaty klas,
domaci zelatina ze zlateho klasu,
zlatý klas dr.oetker návod
Suroviny:
vejce,
prášek do perníku,
cukr krupice,
olej,
voda,
mouka hladká,
kakao,
koření do perníku,
marmeláda,
pudink vanilkový,
mléko,
mandarinky,
jahody,
želatina
Komentáře (13)
V Čechách místo Zlatého klasu možno použít "Krémový prášek".
Když Zlatý klas nemáme (dá se koupit jenom na Slovensku) a ani Krémový prášek, tak na hustý krém použijeme vanilkový pudink, do kterého přidáme 3 lžíce solamylu. A krém bude hustý a pevný.
Hanko, tvému ovocnému řezu s perníkovou příchutí posílám +10.
tejaja:co je Krémový prášek netuším
jooo,Hani
krásný moučníček