Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 334 kJ / 2 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,50 g |
Tuky | 44,75 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 368,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkové knedlíky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B15N
Moje poznámka
Jablkové knedlíky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B15N
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 55 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
jablkové knedlíky,
rychlé jablkové knedlíky,
knedlíky s jablky,
ovocné knedlíky s jablky,
jablkovy knedliky,
jabkove knedliky,
jablkové knedlíky z bramborového těsta,
bramborove knedliky s jablky,
jablkové knedlíky recept,
recept na jablkové knedlíky,
jablkový knedlík,
testo na jablkove knedlíky,
jablkové knedlíky z odpalovaného těsta,
knedlíky s jablkama,
rychle knedliky s jablky,
recept jablkové knedlíky,
jabkový knedlíky,
knedlík s jablky,
knedlíky s jablkem,
jablkové knedlíčky
Suroviny:
mléko,
mouka hrubá,
máslo,
sůl,
vejce,
jablko,
rohlík,
olej,
cukr moučkový,
máslo
Komentáře (11)
Jaruna18: