Jablkové čatní II.
Čatní je pochoutka původem z Indie, která se postupně rozšířila do celého světa. Jedná se o hustou omáčku nebo pastu vyrobenou z různých druhů ovoce, zeleniny, koření, cukru a octa, která může být sladká, kyselá nebo pikantní a podává se jako příloha k pokrmům.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 794 kJ / 2 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,97 g |
Tuky | 4,56 g |
Vláknina | 46,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 488,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkové čatní II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8V7
Moje poznámka
Jablkové čatní II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8V7
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 53 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
jablkové čatní,
jablkové chutney,
čatní recept,
čatní z jablek,
jablkové čatný,
chutney recept,
jablečné chutney,
čatní,
chutney recepty,
chutney jablkové,
jablečné čatní,
jablečné čatný,
čátní jablkové,
jablkový čatni,
recept na čatni,
čatny,
paprikové chutney,
čatný recept,
čatní z červené cibule,
chutney z jablek
Suroviny:
jablko,
olej,
cibule,
cukr krystal,
ocet,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
pepř černý,
bobkový list,
tymián sušený,
zázvor,
pepř cayenský
Komentáře (6)