Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 022 kJ / 4 068 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,77 g |
Tuky | 130,47 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 639,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2qx
Moje poznámka
Fofr bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2qx
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 2 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 13 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 20 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 54 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 17 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 21 hodinami
Tématické fráze:
fofr dort ládi hrušky,
bublanina,
bublanina recept,
fofr,
bublanina s jahodama,
obycejna bublanina,
bublanina z rebarbory,
babičina bublanina,
recepty koláče a bublaniny,
recept na bublaninu,
fofr buchta,
fofr koláč s ovocem,
buchta s borůvkama,
bublan a s ovocem,
drobenkový koláč s borůvkama,
bublana recept,
bublanina podle ládi hrušky,
bublanina ze žmolenky,
koláče bublanina,
recepty ládi hrušky fofr dort
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
mléko,
cukr vanilkový,
vejce,
prášek do pečiva,
máslo,
borůvky
Komentáře (20)
P.S. ještě možná radu pro začínající kuchařinky: pokud nechcete, aby ovoce ( v mém případě jahody ) propadlo až na samé dno