Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 131 kJ / 5 768 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,38 g |
| Tuky | 172,86 g |
| Vláknina | 15,40 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 725 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 935,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto: 1) V míse vyšleháme vajíčka s cukrem do pěny, poté za stálého míchání pomalu dáváme olej. Dále pak postupně přidáme ostatní suroviny v uvedeném pořadí.
Krok 2: Těsto: 2) V míse vyšleháme vajíčka s cukrem moučkou do pěny a pak zašleháme ostatní suroviny v uvedeném pořadí. Vznikne nám hladké a řídké těsto.
Krok 3: Vymažeme pekáč, na to dáme polovinu kakaového těsta a na něj vylijeme tvarohové těsto a zbytek kakaového těsta. Pečeme na 170°C asi 30 minut.
Zveřejněno 25. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta Himaláje - recept od D.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9np
Moje poznámka
Buchta Himaláje - recept od D.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9np
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 20 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 22 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno 17. 12. 2025 09:21:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 31 minutami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 1 hodinou
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 1 hodinou
Klášterské řezy
Anickamanicka před 1 hodinou
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 3 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 8 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 13 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 14 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 14 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 14 hodinami
Tématické fráze:
čím zahustit řídký tvaroh,
jak zahustit řídký tvaroh,
čím zahustit tvaroh do buchet,
čím zahustit tvaroh,
tvarohová buchta himaláje,
jak zahustit tvaroh do buchet,
jak zahustit tvaroh,
čím zahustit řídký tvaroh do koláčú,
ridky tvaroh,
buchta himaláje,
koláč himaláje,
recept himaláje,
buchta bez míchání,
buchta himaláje recept,
buchta proti všem předpisům,
tvarohový koláč himaláje,
řidký tvaroh do buchet,
jak zahustit ridky tvaroh do buchet,
himalaje recept,
čím zahustit tvaroh do koláčů
Suroviny:
vejce,
cukr,
olej,
mléko,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kakao,
kůra citronová,
vejce,
cukr moučkový,
tvaroh,
mléko,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový
Komentáře (7)
Se svolením autorky přidávám obrázek, aby recept bez fotky nevypadal tak smutně.