Suroviny
Porce: 24 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 852 kJ / 1 638 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,17 g |
Tuky | 83,72 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 722 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 183,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Madlenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNRp
Moje poznámka
Madlenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNRp
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 1 hodinou
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 1 hodinou
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
poirotka před 2 hodinami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 2 hodinami
Tvarohový koláč s borůvkami
marsa.marsa před 2 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
Lendoulinecek před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
bobnak před 3 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
DominKuchtik před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Pavluska75 před 4 hodinami
Tématické fráze:
francouzské madlenky,
cukroví madlenky,
madelenky,
formičky na madlenky,
sušenky madlenky,
madlenka sušenka,
madalenky,
madlenka cukrovi,
madlenky-recept,
dort madlenka,
citronové madlenky,
vánoční madlenky,
recept na francouzské madlenky,
madlenka pecivo,
cukroví madlenka,
pečivo madlenka,
pečivo madlenky,
madelenka,
madelenky recept,
madlenka dort
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
máslo,
kůra citronová,
šťáva citronová,
prášek do pečiva,
sůl
Komentáře (17)
Ano
Vymazat máslem a bohatě, nešetřit (pokud nemáte silikonové formičky)
V rcp je frekventované slovo "opatrně"...
Těsto není až tak choulostivé...
Do vyšlehané pěny přidat další složky, šup šup, žádné velké to, zdržování
Dekuji
Lze použít formičky na ořechy...vložila jsem fotku formiček na madlenky...tyto jsou velmi staré...
Konzistence pečiva je něco mezi piškotem a sušenkou...nadýchaná sušenka
V originálním francouzském receptu se dává voda z růží nebo květu pomerančů...nahrazuji to citronovou nebo pomerančovou šťávou...
Příště zkusím nafotit postup...přeji hezký den...
Majda