Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slaný dort - A je to!!!

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

martin.zampach martin.zampach

Náročný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 090 kJ /
2 651 kcal
Bílkoviny172,50 g
Tuky195,00 g
Vláknina3,75 g
Cholesterol 555 mg
Sodík 9,15 g
Sůl22,50 g
Sacharidy49,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dám si toastový chléb 3x2 krajíčky na tác a namažu pomazánkovým máslem, plochu obložím uzeninou (vysočina), přidám další vrstvu toastového chleba zespodu namazanou pomazánkovým máslem. Krok 2: Nahoru rozetřu pařížský salát a dám další vrstvu chleba, pomazánkové máslo, uzenina (paprikáš) a poslední vrstva toastového chleba zespodu potřená pomazánkovým máslem. Krok 3: Celý korpus lehce namažu pomazánkovým máslem. Na plech si dám alobal a rozprostřu na jemno strouhaný eidam velikostí odpovídající korpusu, dám na chvíli do trouby. Krok 4: Až je sýr spojený, nechám chviličku vychladnout a ještě teplý položím na korpus a upravím dle potřeby. Pak už stačí jen dozdobit dle fantazie zbytkem uzenin, sýru, zeleniny.

Zveřejněno 22. 10. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slaný dort - A je to!!!

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V0lv

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slaný dort - A je to!!!

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V0lv

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-) moc pěkný .Už se také chystám delší dobu, že se o něco takového pokusím.Zatím sbírám inspiraci.:-)) :yes::yes::yes:

Martine máš dort moc hezký.:yes::yes:

Dělala jsem bratrovi k 70tinám a měl úspěch.Přidávám fotku a děkuji za inspiraci:yes::-K

:-))+16bodíček za moc podařený dortík:-K:yes:

Martine moc pěkné, jsi šikula;-):yes:

Martine je moc hezký. posílám ti taky bodíček.:yes:;-)

a kde jsou Pat a Mat...:-?:-D:-D:yes:+12:yes:

Slaný dort jsem ještě nezkoušela vyrobit.Je hezký povedený!

martin.zampach:Martine, vítej v naší Topácké rodině jako další a nový člen a ať se ti tady s náma líbí.;-)
Budeš, nebo už jsi šikovnej na to, že je to tvůj první pokus a mě se to líbí;-)a tak ti dávám 6.bod:yes:

Věrka R. 22. 10. 2011 15:01
Určitě jsi udělal oslavenci radost. Je to pěkný výtvor, jsi šikulka.

rebeka: Díky :-) ale tohle jsou teprve mé první výtvory!!!

moc krásné:yes::yes::yes: klobouk dolů před tvýma šikovnýma ručičkama:-):-K:-K

Martine, máš to moc hezky nazdobené:yes::yes:1.bod dávám. Povedlo se Ti, oslavenec bude jistě překvapen z této dobroty:-p:yes:

Tématické fráze:
slane dorty a vytvory, dort z uzenin, korpus na slaný dort, korpus na slaný dort, jak vyrobit slaný dort, výtvory z uzenin, slaný dort, dorty z uzenin, dort z uzeniny, slané dorty pro muže praha, slany korpus, slaný dort praha, slané dorty, slaný dortový korpus, dorty z uzenin pro muže, slaný dort ryba praha, vytvory z uzeniny, slany dort korpus, dorty vyrobene z uzeniny, mat slany

Suroviny:
chléb toustový, salát pařížský, pomazánkové máslo, uzenina, sýr eidam, uzenina, sýr, pórek, mrkev, kukuřice, olivy, šunková pěna

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu