Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, mírně osolíme, opepříme a potřeme lehce hořčicí.
Krok 2: Na každý plátek dáme kousek nivy, zabalíme jako španělský ptáček a sepneme párátky.
Krok 3: Dáme do vymaštěného pekáčku a pečeme asi 45 minut v troubě asi na 180°C. Občas lehce podlijeme vodou.
Zveřejněno 28. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smradlavé maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jOq
Moje poznámka
Smradlavé maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jOq
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 44 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 38 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 1 hodinou
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 1 hodinou
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 2 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 5 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 10 hodinami
Tématické fráze:
beraní žlázy,
maso smrdí,
kuřecí maso smrdí,
kdyz maso smrdi,
když smrdí maso,
beraní maso,
beraní žlázy recept,
nasmradle maso,
co se smradlavým masem,
smradlavé kuřecí maso,
vepřové maso smrdí,
smrdí maso,
jak naporcovat prase,
recept na berani zlazy,
když smrdí kuřecí maso,
co s masem když smrdí,
maso z berana,
mail masamaso.com loc:cz,
když kuřecí maso smrdí,
smradlavého masa
Suroviny:
kýta vepřová,
sýr niva,
sůl,
pepř,
olej,
hořčice dijonská
Komentáře (14)
Receptík se mi líbí, mě Niva spíše voní, ale třeba synovi moc ne