Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 652 kJ / 1 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,92 g |
Tuky | 87,39 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,34 g |
Sacharidy | 8,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta s chorizem a petrželkou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8B6
Moje poznámka
Omeleta s chorizem a petrželkou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8B6
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 11 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
choriza,
co je choriza,
recepty z choriza,
co je to choriza,
paella s chorizem,
omeleta s chorisem,
omoleta s chorizem,
chorizo,
paella s chorisem,
recepty s chorizem,
vejce s chorizem,
s chorizem,
mexická omeleta recept,
polévka s chorizem,
omeleta z chorizza,
etouffee,
omeleta s choresem,
chorizem,co to je ?,
recepty omeleta,
omeleta
Suroviny:
chorizo,
vejce,
petrželka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (8)
Posílám bodík a foto.
Je to spíš klobása z velmi hrubě mletého vepřového masa, pikantní až pálivá, z masa libového i tučného, s přídavkem spousty česneku, soli, pepře a pálivé i sladké papriky.
Další klasické použití je na gumbo, jambalaya, červené fazole s rýží a étouffée. Také se přidává do španělské paelly,:http://cs.wikipedia.org/wiki/Paella, i když paella je jinak a hlavně z rýže, plodů moře a kuřat.