Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 694 kJ / 405 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,40 g |
| Tuky | 32,00 g |
| Vláknina | 0,80 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salámový pejsek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1BJm
Moje poznámka
Salámový pejsek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1BJm
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 14 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 18 hodinami
Nivová pomazánka s ořechy a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 3 minutami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 51 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 2 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 2 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 3 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 4 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 13 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 18 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 18 hodinami
Tématické fráze:
výtvory ze salámu,
salámový pes,
pejsek z uzenin,
pes ze salamu,
pejsek z klobas,
pejsek z párků,
netradiční dárky z uzenin,
legrační recepty,
legrační vytvory z jidla,
pejsek z uzeniny,
salámové výtvory,
salámový dort pejsek,
pejsek z klobásy,
pejsci ze salámu,
dárky z uzenin,
legrační dárky z uzenin,
výtvor ze salámu,
nejlepší legrační recepty,
netradiční dárky pro muže recept,
pes z klobás
Suroviny:
salám vysočina,
párky,
buřt,
klobása,
špejle
Komentáře (16)
Zaregistruj se a ukaž nám, jak se vaří dle tvého kumštu.
Jinak taky nahlížím i na jiné weby o vaření,někde se mi líbí víc a někde méně a někde jsem přestala chodit úplně. Ale nekritizuji pokud jsem pouze pasívní a jen čerpám, nepřipadá mi to fér. Ono tak se kritizuje nejlépe, ale je už těžší se aktivně zapojit a taktéž ostatním na oplátku předat něco z vlastní kuchyně, něco neotřelého co zaujme. Každý má zde možnost se zapojit a třeba zvýšit úroveň
Proč klesli (jako vždy se mě pletou prsty a když si to po sobě přečtu, tak bohužel vidím jen to, co vidět chci)? Zhruba před rokem jsem přesunula svoji pozornost z recepty.cz na Toprecepty. Tehdy se Recepty pokazily a mně připadalo, že zde mohu najít něco podnětného, neotřelého. Teď už mi to nepřipadá. Pro změnu se víc snaží Recepty.