Kuře na soli
K přípravě tohoto jídla vám stačí jen dvě suroviny a pečicí hrnec. Výsledkem je velmi šťavnaté kuře, které chutná jako grilované. Vychutnat si ho můžete například s vaším oblíbeným ovocným kompotem.
Postup přípravy
Krok 1: Do remosky nasypeme sůl a na ni položíme kuře.
Krok 2: Po 45 minutách kuře otočíme. Pečeme v remosce cca 1,5 hodiny.
Krok 3: Podáváme s meruňkovým nebo broskvovým kompotem.
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Or
Moje poznámka
Kuře na soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Or
Nejnovější recepty
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 7 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 10 hodinami
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 10 hodinami
Dušené vepřové nudličky a plátky mrkve
Přidáno před 10 hodinami
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čertovy houby
Sahula před 2 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Vierunkaa před 2 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
Sahula před 2 hodinami
Omáčka ze sušených hříbků
Sahula před 2 hodinami
Houbová omáčka na kysané smetaně
Sahula před 2 hodinami
Domácí kečup
Rosnicka710 před 3 hodinami
Vepřové výpečky II
Darwin před 4 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
amalie.rokosova před 5 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
andrianakovtko před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se peče kuře,
jak se pece kure,
pečené kuře na soli,
kuře pečené na soli,
kuře v remosce,
jak upéct kuře,
kuře pečené v soli,
remoska recepty kuře,
remoska jak dlouho se peče,
pečené kuře v remosce,
pečené kuře v soli,
pečení v plynové troubě,
kuře pečené na talíři,
kurča na soli,
pečení v soli,
kuře v plynové troubě,
kure remoska,
peťa vařič,
kura,
jak upéct kuře v remosce
Komentáře (25)
Je to opravdu dobré, ale možná příště maso stejně trochu osolím...
Posílám pár obrázků...
Jo, jinak, kdo máte doma Péťu Vařiče z Mladého světa, tak víte, o čem mluvím, že ??