Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 782 kJ / 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,60 g |
| Tuky | 6,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 160 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 19,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pistáciový pudink
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Oro
Moje poznámka
Pistáciový pudink
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Oro
Nejnovější recepty
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné těsto univerzální
Přidáno před 16 hodinami
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Cottage placky s celerem
Přidáno před 17 hodinami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Sladkokyselé kuře z Hradce
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 5 hodinami
Krabí pomazánka
Sahula před 8 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 8 hodinami
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 9 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Lida.Rose před 9 hodinami
Květáková s krupicovým kapáním
Kajkajak před 11 hodinami
Krůtí prsa na hříbkách
p.stefunova před 11 hodinami
Smažená marinovaná vepřová kotleta
Leni1970 před 11 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Lida.Rose před 12 hodinami
Tématické fráze:
pistáciový likér,
pudink recept,
recepty pudink,
recept pudink,
návod na pudink,
dobrý pudink,
jak udělat pudink,
recept na pudink,
druhy pudinků,
jak se dělá pudink,
jak udrlat puding,
recept na dobrý pudink,
pistáciový puding s jablky,
pistáciový pudnik,
pistáciový pohár,
pudink návod,
jak uvarit dobrý puding,
foto pudink,
jak se vari pudink,
jak uvarit pudink
Suroviny:
pudink pistáciový,
mléko,
piškoty dětské,
kakao granko,
šlehačka,
ovoce,
likér vaječný
Komentáře (12)
Je mi trošku záhadou co je v podobných receptech s pohárem
kdyby tam byly třeba pistácie,tak to beru.
Ale možná tomu nerozumím