Kotlety na zelenině

jambajs Kuchařka: jambajs

Doba přípravy: 2hodiny 4 porce Vepřové maso 6 názorů

Suroviny

4 plátky vepřového masa(kotlet nebo krkovice)
1 střední cibule
400 g hlávkové zelí
400 g kořenová zelenina
sůl
pepř
máslo
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme a opepříme.

  2. Zelí a kořenovou zeleninu nakrájíme na tenké proužky nebo nastrouháme.

  3. Na másle zpěníme cibuli, na ní opečeme z obou stran maso.

  4. Zapékací mísu vymažeme máslem, dáme část zelí a kořenové zeleniny, osolíme, na to dáme opečené maso a znovu zelí, kořenovou zeleninu, osolíme. Zalejeme výpekem.

  5. Dáme péct na 250°C zhruba na hodinu. Podáváme s vařeným bramborem, jsou dobré i hranolky.

Poznámka

Maso nepodléváme, zelenina pustí vodu. Dobu pečení si prosím upravte, moje trouba stávkuje.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kotlety na zelenině

Tématické fráze: kotlety na zelenine vepřové kotlety na zelenině kotleta na zelenině vepřová kotleta na zelenině kotlety se zeleninou kotlety na kořenové zelenině pečená kotleta na zelenině vepřové kotlety na kořenové zelenině vepřové maso na kořenové zelenině kotleta na kořenové zelenině kotlet na zelenině recept kotlety na zelenine kotlety v zelenine vepřový kotlet na zelenině kotlety recepty na zelenině kotleta na zelenině recept recept na kotlety na zelenině kotletky na zelenine recepty kotlety na zelenině vepřové na kořenové zelenině

Zapomněl/a jsem heslo