Postup přípravy
Krok 1: Jablká omyjeme, očistíme, ak sa nám nechce, neočistíme od šupky, jadrovník opatrne vyberieme. Naplníme zmesou medu, škorice, orechov (príp. nejaký likér nemôže byť na škodu).
Krok 2: Dáme na pečiaci papier a pomaly pečieme, kým nezmäknú (cca 45 minút).
Zveřejněno 24. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jablíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N9kK
Moje poznámka
Pečená jablíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N9kK
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 38 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Tématické fráze:
pečený jablka,
pečené jablko,
pečená jablka v mikrovlnce,
pečene jablka,
pečene jablko recept,
pecena jablka,
recepty z jablíček,
pečení z jablek,
jablíčka,
pečené jablko v mikrovlnce,
pečený jablko,
recepty pečeného jablka,
recept na pečená jablka,
jablíčko,
pec na jablíčka,
pečená jablka recept,
recept na pečene jablko,
pečené jablka recept,
pečení jablíček,
pečeme v mikrovlnce recepty
Suroviny:
jablko,
med,
ořechy,
skořice
Komentáře (6)