Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 340 kJ / 3 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,78 g |
Tuky | 202,64 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 614 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 266,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smrt čokoládou - dort k výročí svatby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53mY
Moje poznámka
Smrt čokoládou - dort k výročí svatby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53mY
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 28 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 32 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
dort k výročí svatby,
výročí svatby a jejich názvy,
dorty k výročí svatby,
čokoládová smrt,
dort k výročí,
dort čokoládová smrt,
dort vyročí svatby,
40 vyroči svatby,
dort k 40 vyroci svatby,
čokoládová smrt recept,
dorty na svatbu,
dort na vyroci svatby,
dorty k výročí,
čokoládový dort smrt čokoládou,
dorty na výročí svatby,
dort ke 40 výročí svatby,
dorty výročí svatby,
dort k 25 výročí,
dort k 25 výročí svatby,
dorty k výročí svatby-fotogalerie
Suroviny:
máslo,
vejce,
cukr krystal,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kakao,
smetana zakysaná,
smetana
Komentáře (18)
Jinou polevu na dorty a koláče už nedělám.Nemám ji vyzkoušenou na drobné pečivo,když vyzkouším tak napíšu.
Výborná je z také z čokolády na vaření Figaro ,hořké a nebo obyčejné na vaření. Nemusí být 50% !