Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 143 kJ / 1 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,48 g |
Tuky | 115,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,23 g |
Sacharidy | 9,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smetanu zahřejte, přidejte jemně strouhaný sýr, nechte rozpustit, odstavte z plotny a po chvíli vmíchejte žloutek, aby se nesrazil.
Krok 2: Po úplném vychladnutí zmrazte ve strojku na zmrzlinu. Podávejte na plátku šunky s pár zrnky soli.
Zveřejněno 9. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmazánová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8W8g
Moje poznámka
Parmazánová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8W8g
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 13 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 37 minutami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 39 minutami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 1 hodinou
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 3 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 4 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 5 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 6 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 7 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 7 hodinami
Tématické fráze:
parmazánová polévka,
parmasanova polevka,
parmazánová zmrzlina-recepty
Suroviny:
parmazán,
smetana ke šlehání,
žloutek,
šunka parmská,
sůl mořská
Komentáře (4)