Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 146 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,94 g |
Tuky | 12,56 g |
Vláknina | 0,05 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 53,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ananasová zmrzlina DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1w0
Moje poznámka
Ananasová zmrzlina DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1w0
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 14 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 6 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 9 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 9 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 10 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 11 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 11 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 11 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 11 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 11 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 12 hodinami
Tématické fráze:
dia zmrzlina,
zmrzlina pro diabetiky,
domácí zmrzlina pro diabetiky,
zmrzlina v prášku,
zmrzlina dia,
dia zmrzlina recept,
recept na dia zmrzlinu,
ananasová dieta s recepty,
domácí zmrzlina dia,
recepty na dia zmrzlina,
diabetická zmrzlina,
domácí dia zmrzlina,
zmrzlina bez cukru,
zmrzliny pro diabetiky,
zmrzlina pro diabetiky recept,
dia domácí zmrzlina,
anasová buchta,
dia jogurt,
zmrzlina dia recept,
recepty do zmrzlinovače
Suroviny:
ananas,
pudink vanilkový,
šlehačka,
mléko,
jogurt bílý,
citronka,
sladidlo umělé
Komentáře (12)
nemôžem súhlasiť s Vašim tvrdením: "jenže pro diabetiky je diasladidlo prostě nutnost, proto je to také v DIA dietě..."
Základom modernej diabetickej diéty je racionálna strava pri ktorej diabetik pozná energetické zloženie konzumovaných potravín, resp. potravinových zložiek. A predovšetkým má informácie o obsahu sacharidov v zložkách svojej stravy.
Pokiaľ si diabetik vie započítať obsah sacharidov, pozor všetkých sacharidov, nielen cukrov v prijímanej potrave do odporúčaného denného limitu, tak potom nepotrebuje vo svojej strave používať umelé sladidlá.