Postup přípravy
Krok 1: Troubu předehřejeme na 200°C, nachystáme si plech podle toho kolik máme chleba, aby byl celý zaskládaný. Vyložíme ho pečícím papírem.
Krok 2: Chleby namažeme taveným sýrem a naskládáme na pečící papír, jeden vedle druhého.
Krok 3: Cibuli nakrájíme na kolečka a dáme na namazané chleby, pak dáme na kolečka nakrájené papriky a rajčata.
Krok 4: Zasypeme strouhaným sýrem a zalejeme vejci rozšlehanými s mlékem (já jsem měla 6 toastových chlebů a 3 vejce).
Krok 5: Dáme péct tak na 20minut při 200°C. Po deseti minutách teplotu snížíme na 150°C.
Zveřejněno 2. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá jakoPizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D6AK
Moje poznámka
Rychlá jakoPizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D6AK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 16 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 16 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 19 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petsara před 5 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 5 hodinami
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 9 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 13 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 13 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 13 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 13 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
pizza s taveným sýry,
jednoduchá večeře z toastovým chlebem,
rychlá večeře s toustovým chlebem,
chleba namazaný taveným sýrem,
rychlá večeře s toastovým chlebem
Suroviny:
chléb toustový,
sýr tavený,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
sýr tvrdý,
vejce,
mléko
Komentáře (8)