Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 421 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,11 g |
Tuky | 10,48 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 60,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Glazované podkovy z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLR7
Moje poznámka
Glazované podkovy z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLR7
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 55 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
lososové podkovy,
glazovane filety,
lososove podkovy recept,
losos-podkova,
glazovane ryby,
losos-podkova,
losos recepty,
losos recept,
recept losos potkova,
potkovy z lososa,
co je glazovaná ryba,
filety glazované,
podkovy z lososa na medu,
lososova podkova,
recepty losos na medu a pomerancich,
jak na potkovy z lososa,
recept na lososové podkovy,
losos potkova,
lososove podkovy recepty,
recept pdkovy z na lososa
Suroviny:
losos,
med,
pomeranče,
omáčka sojová,
omáčka chilli sladká,
olej olivový,
sůl,
pepř černý
Komentáře (6)