Játra po gruzínsku

700413 Kuchař: 700413

Doba přípravy: 40 minut 4 porce Pokrmy z vnitřností 2 názory

Suroviny

400 g vepřových jater
300 ml leča
4 vejce
2 cibule
olej
petrželová nať
kmín
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Játra omyjte, zbavte blan a nakrájejte na proužky, opepřete, posypejte kmínem, osmažte na oleji a vyndejte na předehřátý talíř.

  2. Ve výpeku osmažte cibuli nakrájenou na kolečka, osolte ji a odložte stranou.

  3. Zapékací mísu vymažte tukem, dejte vrstvu jater, cibule a leča. Osolte, rozklepněte vejce a dejte zapéct.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Játra po gruzínsku

  • Alena Alena(neregistrovaná)

    Dávám bodík za nápaditost. Já jsem játra zapekla i s těstovinami,ani takto to není vůbec špatné.Včera jsme měli k jinému jídlu brambor a tak jsme dnes měli chuť na jinou \"přílohu\".Chválím,jen dál vymýšlejte dobroty,protože vám to jde!!

    Odpovědět

  • Drobek Drobek

    :-O Ach to vypadá nesmírně chutně, určitě to bude záhy na stole. Ten třetí bod je ode mne. A děkuju za náramný recept, my se po játrech můžem utlouct. Zvlášť teď v povánoční přeslazené době.:-*:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřová játra po gruzínsku veprove jatra po gruzinsku gruzínská vepřová játra kuřecí játra po gruzínsku játra s lečem vepřová játra v leču játra na leču krůtí játra po gruzínsku játra po čínsku kuřecí játra gruzínská jatra pogruzinsku recept kuřecí játra po gruzínsku vepřová jatra lečo mail iwatsum.po.my loc:cz vepřová játra na leču po gruzinsku veprova jatra v lecu recept kuřecí játra po gruzii ´vepřova jatra po gruzynsku gruzinskejatra