Glazované podkovy z lososa

Suroviny 4 porce

4 podkovy z lososa
2 lžíce medu
pomerančová šťáva z 1/2 pomeranče
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce sladké chilli omáčky
1 lžíce olivového oleje
sůl
drcený černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Šťávu z pomeranče, sójovou omáčku a med umíchejte dohladka. Porce ryby omyjte, osušte, osolte a posypte drceným pepřem.

  2. Rozložte je do olejem vytřené zapékací mísy nebo na plech vyložený pečícím papírem. Vše stejnoměrně přelijte připravenou směsí.

  3. Vložte do trouby vyhřáté na 200°C, teplotu snižte na 180°C a pečte asi 20 minut. Podávejte s různě upravenými bramborami a salátem z pekingského zelí.

Komentáře k receptu Glazované podkovy z lososa

  • Okoun222 Okoun222(neregistrovaný)

    moc zajímavé určitě to bude vinikající:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Je to velmi dobrý recept, děkuji. Jen jsem použila filety místo podkov, máme je raději...a trošku kopru. Dobrůtka.:-p

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Nakovéhle marinády s pomerančovou šťávou také dělám a jsou výborné. Na lososovi bude také dobrá:-p:yes:

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

  • jehlanka73 jehlanka73

    To vypadá zajímavě...vyzkouším, mnam +1b:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: lososové podkovy glazovane filety lososove podkovy recept losos-podkova glazovane ryby losos-podkova losos recepty losos recept recept losos potkova potkovy z lososa co je glazovaná ryba filety glazované podkovy z lososa na medu lososova podkova recepty losos na medu a pomerancich jak na potkovy z lososa recept na lososové podkovy losos potkova lososove podkovy recepty recept pdkovy z na lososa