Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 430 kJ / 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,40 g |
Tuky | 31,61 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 70,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nadrobno narezanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme narezanú ačokču a paradajky, osolíme, okoreníme a podusíme.
Krok 2: Pridáme narezanú klobásu ( môžeme vynechať), zalejeme vajíčkami a za stáleho miešania necháme zraziť.
Krok 3: Podávame s chlebom.
Zveřejněno 15. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPrM
Moje poznámka
Lečo s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPrM
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 19 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 43 minutami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 1 hodinou
Cikánské řízky
hd.monthy před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Katerain před 2 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 2 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 2 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 3 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 3 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 4 hodinami
Tématické fráze:
paprikookurka,
ačopča,
paprikookurka recepty,
achocha,
achocha.unas.cz,
achocha recepty,
paprikookurka recept,
ačokča-pěstování,
jak zmrazit lečo,
jak zmrazit lečo,
zelenina ačokča,
achocha-ačokča,
vaření z ačokčy,
ančokca,
paprikookurka na lečo,
paprikookurka jak pěstovat,
achocha.unas,
ačokča.unás,
ačokča-recepty,
lečo
Suroviny:
ačokča,
rajče,
klobása,
sůl,
pepř černý,
vejce,
cibule,
olej
Komentáře (8)
Martuška, ačokča má príjemnú hráškovo-uhorkovú chuť s jemným paprikovým nádychom. Ťažko to popísať inak, je menej vodnatá ako uhorka, ale nemá nejakú výraznú chuť ako paprika. Konzumujú sa malé plody , najlepšie tak do 5 cm.
Boubelinda, sú nenáročné na pestovanie, vlastne stačí len , aby mali dostatok vlahy a nič viac.
Pre bežnú spotrebu 4-člennej rodiny úplne stačí 5 rastliniek, potrebujú ale oporu, ťahajú sa.
Ak by ste chceli niečo viac vedieť, pozrite http://achocha.unas.cz/
Ja ešte veľa skúseností nemám, riadim sa radami iných
moc by mě zajímalo, kde se dá ačokča koupit,nikdy jsem ji ještě neviděla a odkud taková zelenina pochází?
Jméno má zajímavé
a proto dávám bod