Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 604 kJ / 3 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,90 g |
Tuky | 144,10 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 552,26 g |
Postup přípravy
Po vychladnutí polejeme uvařenou čokoládou.
Zveřejněno 6. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta Stracciatela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6R2R
Moje poznámka
Buchta Stracciatela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6R2R
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 11 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 16 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 17 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 14 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 8 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 10 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 11 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 11 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 11 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 11 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 11 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 14 hodinami
Tématické fráze:
buchta z bílků,
buchta z bílků recept,
bílková buchta,
buchta s bílků,
buchta s bílky,
buchty z bílků,
řezy stracciatela,
stracciatela,
bilkove buchty recept,
buchta s bílkem,
sdělat,
duhová buchta,
recept na buchtu z bílků,
bílkové buchty,
buchty s bílků,
bílky buchta,
buchta s bílkama,
buchta z bílků,
buchta ze 3 bílků,
stracciatela řezy
Suroviny:
cukr písek,
mouka polohrubá,
olej,
sodovka,
prášek do pečiva,
čokoláda na vaření,
bílek,
omega
Komentáře (6)
Ty 2-3 čokolády jsou myšlené i na polevu nebo všechny do těsta
Dávám bodík