Smažené býčí koule
Rádi experimentujete? Podle tohoto receptu si můžete připravit jednu z nejopomíjenějších pochoutek - býčí žlázy. Jejich maso je libové, velmi jemné a třeba jim díky řízkové úpravě přijdete na chuť i vy.
Suroviny pro 6
plátků
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 7,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GBn
Moje poznámka
Smažené býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GBn
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 6 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 23 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno 25. 10. 2025 10:33:07
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 14 minutami
Brokolicová polévka
Hanous7 před 16 minutami
Jablkový závin z listového těsta
sarah38 před 34 minutami
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Janicee před 47 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 56 minutami
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 2 hodinami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 2 hodinami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 4 hodinami
Tématické fráze:
byci koule,
byci koule recept,
býčí žlázy,
recept na byčí koule,
býčí koule recepty,
recepty býčí koule,
byci zlazy recept,
recept byci koule,
bici koule,
býčí žlázy recepty,
smažené býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
recept býčí žlázy,
bici zlazy,
bici koule recept,
byčí kule,
recepty býčí žlázy,
bycie zlazy recept,
recepty na byčí žlázy,
býčí žlázy smažené
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (31)
Díky
Jinak všem děkuji za reakce, debata je úsměvná. A těm co se bojí, říkám nebojte se a ochutnejte. Je to fakt super
Ešte by som dodala, že fakt nie je potrebné žiadne namáčanie v mlieku a pod. Sú úplne bez pachu.
Tvůj velice precizní popis si zaslouží další bodík
přesto nechám tuto pochoutku jiným labužníkům..
Tak nic, jdu uklidit kuchyň (je z ní bojiště po pečení cukroví
Snad recept jednou vyzkouším a děkuji za důkladný popis a rozbor
Na druhou stranu afrodiziaka původem ze zvířecí říše to je opravdu divná věc, pro Maďary jsou to zase kohoutí hřebínky
Irrena: fakt jsou tak velké :) A to je odřízlé už to okolí, ony cancuoury, a taky špička, kterou jsem chtěl jako vzorek barvy, aby každý viděl, co ještě je nutno loupat :)
Krásný recept