Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 050 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,00 g |
Tuky | 20,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 815 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 25,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní smažené býčí žlázy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Kp8
Moje poznámka
Pikantní smažené býčí žlázy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Kp8
Nejnovější recepty
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 2 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Bezé roláda s lískovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 1 hodinou
Maková náplň
lucyb před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 3 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 3 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 5 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 6 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 6 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 6 hodinami
Tématické fráze:
smažené býčí žlázy,
býčí žlázy,
býčí žlázy recepty,
recept na býčí žlázy,
bejčí koule,
recepty na býčí žlázy,
bejci zlazy,
bejčí žlázy recepty,
býčí žlázy recept,
recept na býčí koule,
byčí žlazy smažene,
vepřové žlázy,
recepty býčí žlázy,
býčí koule recept,
recepty býčí koule,
býčí žlázy příprava,
smažené býčí žlázy recept,
příprava býčích žláz,
smažené býčí koule,
smažené bejčí koule
Suroviny:
býčí žláza,
mléko,
omáčka chilli,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (23)
kadlíku pravdu díš
doporučuju nějaké řeznictví!!! U nás se prodávají mražené, kilo za 48 korun. A je to opravdu delikatesa. Jenom škoda, že se po usmažení tak hodně "smrsknou". Asi jako u nás, u chlapů, v ledové vodě...
Ale zpět ke Tvé baště...paráda
Marie64-kdyby jsi dostala na talíři býčí žlázy upravené na X způsobů,věřím,že by jsi nepoznala,co jíš(pokud by Ti to někdo neprozradil)Je to opravdu velice jemné a chutné masíčko
Jednou jsem stál ve frontě u řezníka a všichni přede mnou kupovali býčí žlázy a já se třás, aby se na mne dostalo. Pani za mnou se stále ptala manžela CO TO VŠICHNI CHTĚJÍ ? On nic. Pak se naštval a zařval " Bejčí koule" Pani se málem zhroutila, natekla, zčervenala a utekla z mastny. I tak to někdy je !!!