Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 387 kJ / 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,96 g |
Tuky | 30,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 25,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlety nepraktického muže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXq5
Moje poznámka
Kotlety nepraktického muže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXq5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
kotlety na šlehačce zapečené s bramborem,
kotlety v remosce,
recepty pro muže,
kotleta v remosce,
maso na šlehačce s bramborami,
recepty kotlety v remosce,
vepřové kotlety s bramborami na šlehačce,
kotlety s bramborem v remosce,
recept pro muže,
kotleta recept,
kotlety recept,
kotlety v remosce recept,
kotlety z remosky,
kotlety se šlehačkou v remosce,
recepty z kolet,
kotleta z remosky,
zapečené kotlety v remosce,
zapecene kotlety vremosce,
kotlety zapečené se šlehačkou v remosce,
remoska recepty
Suroviny:
kotleta,
smetana,
brambory,
paprika čerstvá zelená,
sýr,
cibule,
pepř,
sůl
Komentáře (6)