Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 128 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 120,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Netradiční pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qM6G
Moje poznámka
Netradiční pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qM6G
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 hodinami
Krenex
dragomirac před 3 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 4 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 4 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 5 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 5 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 6 hodinami
Tématické fráze:
netradiční vánoční cukroví recepty,
pusinky,
pečení pusinek,
cukrové pusinky,
netradiční vánoční cukroví,
netradiční cukroví,
recepty na netradiční vánoční cukroví,
vanilkové pusinky,
ruske pusinky,
netradiční pečení,
netradiční recepty,
pusinky ve vodní lázni,
pusinky recept,
jak vyrobit pusinky,
recepty na vánoční cukroví netradiční,
recept na cukrove pusinky,
jak péct pusinky,
pečení pusinky,
pečeme pusinky,
say7
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
cukr vanilkový
Komentáře (14)
Nejlepší je stejně vyrobit si vanilkový cukr vlastní. Stačí k tomu vanilkový lusk, který necháte odpočívat v cukru. Babička vždycky měla takový doma ve spíži.
Doporučuji také při pečení používat vajíčka z volně běhajících slepic a pravé máslo.
prosím o smazání
http://forum.say7.info/topic45599-600.html
Jinak to jsou tak nějak běžné pusinky bych řekla, třeba to trochu zvýrazní chuťově ta vanilka. Jednou jsem celou noc sušila pusinky na radiátoru (porouchala se trouba