Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Steak Diane podle Gordona Ramsayho

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 6. 2013 08:26

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 896 kJ / 692 kcal
Bílkoviny10,43 g
Tuky41,66 g
Vláknina6,56 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 451 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy17,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Video zde:http://www.youtube.com/watch?v=9rWZNHkrsNg

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

27. 11. 2019 15:59

Poslední fotka uživatelky Handika byla smazána, neodpovídá receptu:no:

1974andrea 1974andrea

4. 11. 2018 21:03

ludena: Na videu je kus z hovězího pupku, který je na steaky vynikající. To jinak neuříznete. Většinou se maso pak podává filírované, nakrájené na tenčí plátky přes vlákno, takže s kousáním není problém ;-)

zizala zizala (moderátorka)

4. 11. 2018 19:27

ludena: Video nepatří autorce. :-)

ludena

4. 11. 2018 18:07

Nikina: podle mne velmi špatně zvolené maso . maso se vždy krájí ne po vlákně !!

ludena

4. 11. 2018 18:04

jen mi vadí , že je maso nakrájené po vlákně , asi bych žvýkala do konce života. Podle mne se toto moc nepovedlo :-(
;-)

Nikina Nikina

10. 6. 2013 18:29

Petra: jen bych ještě chtěla dodat, když použijete opravdu kvalitní maso na steak, tak čím dýl ho necháte na pánvi, či ho budete prohřívat v omáčce, tím bude právě gumovější ;-)

Nikina Nikina

10. 6. 2013 18:06

1974andrea: díky za záskok ;-):-K

1974andrea 1974andrea

10. 6. 2013 11:39

Petra:Steaky se přece nevaří ani nedusí, z obou stran se zprudka opékají a tady u tohoto receptu se jen vrátily do omáčky prohřát;-)

Petra

10. 6. 2013 11:06

Můžu se zeptat, jak dlouho jste to nakonec provařili? Přijde mi tento výraz trochu slabý na to, že je to hovězí, které se podle mě dělá docela dlouho.. nechci, aby to bylo gumové. Díky za radu

Nikina Nikina

9. 6. 2013 22:48

Hanička: ono to jen vypadá složitě, ve skutečnosti to složité vůbec není, chce to jen si pořádně promyslet, s čím začít, aby bylo vše zároveň hotové ;-)
Použila jsem metaxu 7hvězdičkovou :-)

Hanička

9. 6. 2013 22:29

Zdravim,

vypada to uzasne, klobouk dolu, ze se nebojite zkouset slozitejsi recepty. Jake brendy jste pouzili? :-))

Nikina Nikina

8. 6. 2013 09:22

Moc děkuju :-K

Joskob

8. 6. 2013 07:44

:-):yes:

Cocoska

7. 6. 2013 22:08

Elizo přesně jsi to vystihla:yes:tohle je opravdu TOP:yes:posílám bod a ukládám:-)

Nikina Nikina

7. 6. 2013 08:51

magdalenka: beru si Tvou radu k srdci ;-):-K

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: steak z valecku gordon ramsey gordon ramsey recepty hovězí zadní steak z válečku steak z hovězího válečku hovezi steak z valecku steak z válečku recept hovezi valecek steak steak ze zadního vålečku recepty gordon ramsey ramsey gordon recepty gordon ramsey kuchařka recepty gordona ramseyho hovězí zadní váleček recept kuře na citronu gordon ramsey kuchař gordon ramsey recepty hovězí váleček recepty steak z hovězího recept váleček hranolky od gordona remsey hovězí zadní steak z válečku recept

Suroviny: maso hovězí, sůl, pepř, olej olivový, cibule šalotka, žampióny, omáčka worcesterová, brandy, česnek, máslo, hořčice dijonská, smetana, petržel, brambory typ a, sůl, rozmarýn, česnek, olej olivový, hrášek, máslo

TopRecepty.cz

Steak Diane podle Gordona Ramsayho

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1po3