Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 187 kJ / 2 196 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,21 g |
| Tuky | 38,93 g |
| Vláknina | 26,90 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 373,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dáme do pekárny (nejdříve tekuté, pak tuhé) a zapneme program Kyprý (nebo aspoň Základní).
Krok 2: Chlebík je nádherně nakynutý, pružný a na řezu strakatý semínky.
Zveřejněno 12. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Semenáček jogurtový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVPE
Moje poznámka
Semenáček jogurtový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVPE
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 53 minutami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 2 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákové karbanátky s anglickou slaninou a sýrem
Ivcatkoo před 7 minutami
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 41 minutami
Kuře na zelí
[email protected] před 59 minutami
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 1 hodinou
Zdravé cottage lívance
janatka před 1 hodinou
Žitný chléb
janatka před 1 hodinou
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 1 hodinou
Pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 1 hodinou
Šunkofleky II
Valis před 2 hodinami
Tématické fráze:
karmadon,
semenáčky,
chleba z jogurtu,
jogurtove trojhranky,
chléb s chápu semínka mi,
chlebík z lněného semene,
racepty od cathleen,
recept joghurtovy trojhranek,
smetanový trojhránek recept,
akcokca,
recept na jogurtový trojhránek,
jogurtový chléb,
chlebik z pekarny narychlo,
beaufort st práce,
jogurtový chleba
Suroviny:
jogurt bílý,
voda,
olej,
sůl,
semínka dýňová,
semínka lněná,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (49)
chlebík jsem také pekla a máte pravdu, je opravdu velmi dobrý
Přidávám bodík +17 a s dovolením foto.
Naopak - někdy by se mi taková nevyslovená pochvala (jak jsi popsala) líbila. Ale já jako pochvalu beru i to, že syn při čekání na dopečení čerstvého chleba raději sní zbytek 4 dny starého domácího, než aby si zakrojil do té půlky koupeného, co jsme vzali narychlo, aby bylo co jíst, než upeču....
uff,vidím,že mé obavy byly liché
ano,jak já tě chápu
chlebík je výýýborný,hebký,voňavý,grandiósní
dávám mu 15.bodík a fotky
P.S.ale trojhránky jsou trojhránky