Suroviny
Porce: je to pro 4-5 osob
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 904 kJ / 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,83 g |
Tuky | 36,93 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 19,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osvěžující letní zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpQD
Moje poznámka
Osvěžující letní zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpQD
Nejnovější recepty
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Avokádová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 21 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Čokoládový koláč s ovocem
Přidáno 20. 8. 2025 15:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové brownies
verisek08 před 1 hodinou
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 1 hodinou
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 2 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 3 hodinami
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 4 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
IIvveettaa před 4 hodinami
Grilované krevety
Hombr před 5 hodinami
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 6 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 14 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 16 hodinami
Tématické fráze:
zmrzlina z rybízu,
rybízový nanuk,
zmrzlina z bílého rybízu,
rybízový zmrzlina,
ledňáček zmrzlina,
zmrzlina do formiček,
rybizové nanuky,
zmrzlina do formiček recept,
rybízová zmrzlina,
rybízový nanuk z ovoce,
rýbízový ledňáček,
tchibo domaci zmrzlina,
nanuk ledňáček,
rybizovy nanuk recept,
recept zmrzlina z rybízu bílého,
jogurtova zmrzlina rybizova,
recept nanuk ledňáček,
zmrzlina do formiček do mrazáku,
babicovy dobroty z 5.4.2013,
meruňkovo rybízová zmrzlina
Suroviny:
ovoce,
cukr vanilkový,
šlehačka,
jogurt bílý,
cukr
Komentáře (17)