Suroviny
Porce: je to pro 4-5 osob
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 904 kJ / 455 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,83 g |
| Tuky | 36,93 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 110 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,17 g |
| Sacharidy | 19,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osvěžující letní zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpQD
Moje poznámka
Osvěžující letní zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpQD
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 7 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 8 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 11 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 14 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na celeru
JanaPav před 1 hodinou
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 1 hodinou
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 2 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 3 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 3 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 3 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Massa před 4 hodinami
Tématické fráze:
zmrzlina z rybízu,
rybízový nanuk,
zmrzlina z bílého rybízu,
rybízový zmrzlina,
ledňáček zmrzlina,
zmrzlina do formiček,
rybizové nanuky,
zmrzlina do formiček recept,
rybízová zmrzlina,
rybízový nanuk z ovoce,
rýbízový ledňáček,
tchibo domaci zmrzlina,
nanuk ledňáček,
rybizovy nanuk recept,
recept zmrzlina z rybízu bílého,
jogurtova zmrzlina rybizova,
recept nanuk ledňáček,
zmrzlina do formiček do mrazáku,
babicovy dobroty z 5.4.2013,
meruňkovo rybízová zmrzlina
Suroviny:
ovoce,
cukr vanilkový,
šlehačka,
jogurt bílý,
cukr
Komentáře (17)