Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vegetariánská česnečka

V jednoduchosti je síla a u česnečky to platí dvojnásob. Stačí pár základních surovin, trocha trpělivosti a během chvíle vyčarujete polévku, která vás prohřeje a posílí vaši imunitu. Vyzkoušejte tuto vegetariánskou variantu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chicharito

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie883 kJ /
211 kcal
Bílkoviny17,36 g
Tuky15,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Čtyři středně velké brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit do vývaru s kmínem a prolisovaným česnekem. Krok 2: Mezitím nakrájíme chléb na kostičky a osmahneme ho na másle dozlatova. Krok 3: Jakmile budou brambory měkké, vhodíme do polévky dvě vejce a zamícháme je. Polévku podáváme s křupavými chlebovými krutony.

TIP: Česnek - nepostradatelný pomocník v kuchyni s bohatou historií

Zveřejněno 10. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Vegetariánská česnečka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wkkg

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Vegetariánská česnečka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wkkg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

protidemenci!: bujon je zeleninový:-)

protidemenci! 29. 5. 2013 16:27
však tam máte bujon, tak jak vegetariánská .. jaj to je úroveň

Česnečku bych mohla snad každý den. A tahle je dobrá moc, nemám ráda ty přeplácané. Vajíčko mi nevadí, ale co nechápu, to jsou kostičky uzeného (ačkoli jinak ho mám ráda) nebo nastrouhaný eidam, který se spojí v takový ten nechutný slepenec... Nevím, proč v restauracích kazí klasický oukrop, asi kvůli ceně...;-) Manželovi to nevadí, tak to po mě většinou dojídá...;-)

Jinak receptu posílám fotku. :-)

dzungilo, nejdriv by to mozna chtelo si neco o vegetarianstvi zjistit, nez zacnes "rypat"...

Je to vegetariánská né veganská! A když ti to tak vadí tak si tam ty vejce nedávej a nepis tu zbytecně ko*otiny.

...a vejce podle tebe nejsou živočišná...?:-*

lidé tam normálně přidávají šunku,klobásu atd.

Tak doteď jsem si myslela, že každá česnečka je vlastně vegetariánská:-S

Tématické fráze:
veganská česnečka, vegetariánské polévky, vegetariánská polévka, vegan cesnecka, česnečka vegan, česnečka, česnečka recept vegan, polivka cesnecka, česnečka recept, cesnecka s celym vejcem, vegetarianská polívka, veganská „dršťková“ s hlívou, krémová česnečka vegan, veganská česneková polévka, česnečka recept bez vejce, vegetariánská polévky, česneková polévka vegan, česnečka veganská, polivka-česnečka, instantní česneková polévka

Suroviny:
vývar zeleninový, brambory, vejce, česnek, kmín celý, chléb, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu
]
]