Pudink bez škraloupu (do krémů)
Chcete zabránit nepříjemnému škraloupu, který na pudinku vzniká při jeho chlazení? Obzvlášť, když potřebujeme pudink do krému, je třeba aby byl ideálně dokonale hladký. S jednoduchým trikem se škraloupu vyhnete.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudink bez škraloupu (do krémů)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqYr
Moje poznámka
Pudink bez škraloupu (do krémů)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqYr
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 7 minutami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 4 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 4 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 5 hodinami
Tématické fráze:
krém z pudinku,
krém z pudinku bez vaření,
krém z hery,
jak uvařit pudink,
škraloup na pudingu,
hrnec na vaření pudinku,
krémy z pudinku,
pudinkový krém,
krémy z hery,
jednoduchý pudinkový krém,
hrnec na pudink,
krem z hery a pudinku,
krem s hery,
pudinkový krém z hery,
krem s pudinku,
aby se neudelal skraloup na pudingu,
pudink bez vaření,
pudink recept,
pudink do krému,
pudinkové krémy
Suroviny:
pudink vanilkový,
máslo
Komentáře (15)