Pudink bez škraloupu (do krémů)

Pro začátečníky Doba přípravy: .... 15 názorů

Postup přípravy receptu

  1. Pořád tady čtu, jaká různá "kouzla" dělají někteří s uvařeným pudinkem, aby se na něm při chladnutí neudělal škraloup. Pokud jde o pudink, který chceme použít do krému, pak stačí velice jednoduchý trik. Hotový pudink odstavím, nechám ho v kastrolu, ve kterém jsem ho vařila a ještě horký ho na povrchu přetřu plátkem másla nebo Hery.

  2. Poté ho nechám bez míchání vychladnout.

  3. Takto "ošetřený" pudink je krásně hladký, bez kousků a navíc hrnec jde pak úplně bez problémů umýt, protože pudink z něj úplně lehce vyklopíte ...;-)

Komentáře k receptu Pudink bez škraloupu (do krémů)

  • Štěpánka Štěpánka(neregistrovaná)

    Tip funguje skvěle!!! Díky

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Nadja: já mám taky spolehlivého strávníka na škraloupy, ať z mléka či jiných. Manžel je přímo miluje a je naopak naštvaný, když se škraloup nevytvoří :-D:-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Nadja Nadja

    Problémy se škraloupem na pudinku vůbec nemám - prostě ho stáhnu a sním. Mám ho z celého pudinku nejraději.:-p

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Musím vyzkoušet:yes:;-)

    Odpovědět

  • Jana Jana(neregistrovaná)

    Já zase do kastrolu na uvařený pudink dám mikrotenový sáček...a neoschne.

    Odpovědět

  • bestickova bestickova

    já posypu lehce cukrem,ktery jsem ubrala z dávky která patří do krému,pak se to stejně promíchá dohromady:-)

    Odpovědět

  • srettka srettka

    hmmm, šikovný nápad,já nechávám pod fólií:-)

    Odpovědět

  • Věrka. Věrka.(neregistrovaný)

    Dobrá rada se vždycky hodí.

    Odpovědět

  • Danca Danca (autorka receptu)

    AniCiz: stačí přelít do jiné nádoby a teprve potom potřít tukem;-)

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

    :yes:dobrý nápad,ale já vařím radši v mlékovaru,tak tam by to chládlo věky..

    Odpovědět

  • Kate Kate(neregistrovaný)

    Já přikrývám potravinářskou folii

    Odpovědět

  • maiva maiva

    Dobrý nápad;-):yes:díky za něj:yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

    super,:-K:-O také se dá na povrch pudingu dat kuchynský ubrousek, ten rulovaný a nechat chvíli..

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Dančo, učíme se celý život a každá taková rada se hodí. Já ti za ni moc děkuji a určitě ji nazapomenu. Můžu ti za ni přidat pouze bod a dík;-):yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: krém z pudinku krém z pudinku bez vaření krém z hery jak uvařit pudink škraloup na pudingu hrnec na vaření pudinku krémy z pudinku pudinkový krém krémy z hery jednoduchý pudinkový krém hrnec na pudink krem z hery a pudinku krem s hery pudinkový krém z hery krem s pudinku aby se neudelal skraloup na pudingu pudink bez vaření pudink recept pudink do krému pudinkové krémy