Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 037 kJ / 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,95 g |
Tuky | 37,29 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 341 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 8,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná pomazánka z Lučiny a tuňáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGlY
Moje poznámka
Jemná pomazánka z Lučiny a tuňáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGlY
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 1 hodinou
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 3 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 3 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 4 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 5 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 6 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 7 hodinami
Tématické fráze:
co ke svačině,
tunakova pomazanka z luciny,
tvaroh k večeři,
tvaroh ke svačině,
tuňáková pomazánka s lučinou,
co k svačině,
večeře z tvarohu,
tuňák s lučinou,
pomazánka z uzeného tuňáka,
recept na jarní večeři,
pomazánky ke svačině,
pomazanka k veceri,
pomazánky k svačině,
pomazánky z lučiny,
pomazánka z tuňaka,
pomazánka z tuňáka s lučinou,
jemná tuňáková pomazánka,
tvaroh na večeři,
pomazánky k večeři,
tvaroh k svačině
Suroviny:
tuňák v konzervě,
tvaroh odtučněný,
lučina domácí,
sůl,
pepř,
paprika sušená uzená,
cibulka jarní,
hořčice,
šťáva citronová,
petrželka,
vejce
Komentáře (10)