Pažitko-vaječná svačinová pomazánka

Pomazánky Doba přípravy: 15 minut 9 názorů

Pomazánky Doba přípravy: 15 minut 9 názorů

Suroviny 6 porcí

3 uvařená vejce na tvrdo
1 svazek čerstvé pažitky
1 balení pomazánkového másla bez příchutě
1 sáčku majonézy Poličanka
20 g rozpuštěného másla
sůl
stroužek česneku
lžička plnotučné hořčice
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Pomazánkové máslo smícháme s majonézou a rozpuštěným máslem.

  2. Utřeme stroužek česneku (CZ) a přidáme se solí a hořčicí k máslu.

  3. Uvařená vejce na tvrdo oloupeme, přepůlíme a na prkénku rozmačkáme vidličkou.

  4. Pažitku opereme a nakrájíme na jemno. Vše přidáme do misky k máslové směsi a dobře promícháme.

  5. Necháme vychladnout v lednici a podáváme s čerstvým křupavým pečivem.

Komentáře k receptu Pažitko-vaječná svačinová pomazánka

Tématické fráze: vaječna pomazánka z majonézou vaječná pomazánka s majonézou pomazánka z vajec na tvrdo vajíčková poma recept vaječná pomazánka vaječná poma recept na vaječnou pomazánku vaječná pomazánka vajecna pomazanka s rajčaty pomazánkz s tofu pomazánkz s tofu jemná vaječná pomazánka pomazanka z uvařenych vajec pomazánkz svačinová vajíčková pomazánka vyndaná vidlička vajecna poma@ vaječná pomazánky pomazánka s vejci na tvrdo pomazánka z vajecna tvrdo